2015. ápr 07.

Morgana kútja, avagy a biig witchproject

írta: Nadya Talkina
Morgana kútja, avagy a biig witchproject

1.fejezet. Nekemtenger, avagy miről NEM szól ez a rovat?

Nyááájas olvasóm,
 
ki, ha most glitter-flitteres képecskékkel tarkított, könnyen emészthető olvasmányra vágyol, készen kapott tutiságokkal, recipékkel  boszorkányiságod trendivé csiszolása érdekében,
 
s te is, ki zsongító,cukrozott, előemésztett, álezoterikus baromságok után epekedel,
 
s igen, TE is, ki erkölcsi felmentésed innét várod, s netán nyájösztönöd kielégítését es, 
 
időben szólok nektek, azaz mostan; 
máris szedelőzködjetek, és húzzatok el virtuális seprőnyeleitekre kapva a wicca-, és banyakomok lilásrózsaszínben úszó felületei irányába.
 
No, hogy így mán magunkra maradtunk, végre beszélhetünk nyíltan kedvenc archetípusunkról, mellyel való fokozatos eggyivéválásunk feltett, és életre szóló szándokunk, (vagy annak, mivélünk.)
 
Mert banyának lenni, bizony, életre szóló küldetés, elhivatottság, Fátum.
 
Mert banyának lenni mindig magányos életpálya, és a fincsi, jómeleg pokolra is éppúgy szűk ajtó és keskeny ösvény vezet, és csak kevesen találják meg.
 
És e kevesek közül is csak mi, nők lehetünk az elhívottak, férfi közelibe se menjen a fortyogó üstnek, mert még véletlen belé találná ejteni a varázspácáját, oszt puhára fől, ótána má' hadonászhat avval, nem fog kisnyulat teremni néki semmék cilinder.
 
Szóval kandúrok, aló mars!
 
Még  valakit biztatok a távozásra, ki eddig, ha állta is a sarat, de elméjében úgy gondolja, hogy mégiscsak létezik setét, meg világos mágia, 
oszt majd ő ollan patyolatos lészen, hogy jajj, dehogyis bántana ő senkit, csak majd úgy gyógyítgat, tündérkedik, tüllben táncol, fehér kérgű nyírfa derekát ölelgeti, és slusz-pajsz, ennyivel meg es úszhatja a dógot.
 
Nem, nem úszhatja meg.
 
Én személy szerint szánom szegényt, mert valószínűleg nem tudja integrálni lelke minden bugyrait a nagy egészbe, 
ajánlom hát figyelmibe Jób könyvét tanulmányozásra;
  1. Lőn pedig egy napon hogy eljövének az Istennek fiai, hogy udvaroljanak az Úr előtt; és eljöve a Sátán is közöttök.
    1 Kir. 22,19.1 Kir. 22,21.
  2. És monda az Úr a Sátánnak: Honnét jösz? És felele a Sátán az Úrnak és monda: Körülkerültem és át meg át jártam a földet.
    1 Pét. 5,8.
  3.  És monda az Úr a Sátánnak: Észrevetted-é az én szolgámat, Jóbot? Bizony nincs hozzá hasonló a földön: feddhetetlen, igaz, istenfélő, és bűngyűlölő.
  4. Felele pedig az Úrnak a Sátán, és monda: Avagy ok nélkül féli-é Jób az Istent?
    Ésa. 45,19.
  5.  Nem te vetted-é körül őt magát, házát és mindenét, a mije van? Keze munkáját megáldottad, marhája igen elszaporodott e földön.
  6. De bocsássad csak rá a te kezedet, verd meg mindazt, a mi az övé, avagy nem átkoz-é meg szemtől-szembe téged?!
    Jób. 1,20.Jób. 1,22.
  7. Az Úr pedig monda a Sátánnak: Ímé, mindazt, a mije van, kezedbe adom; csak ő magára ne nyujtsd ki kezedet. És kiméne a Sátán az Úr elől....
  8. De ne itt olvasgassa!

Na, most hogy így fellélegezhetünk, mer'  véglegesen megszabadultunk  már a selejtyitül, könnyű bemelegítésképpen nézzük meg az alábbi kis, ráhangoló videónkat.
 


Szólj hozzá

ezoteria