2015. máj 16.

Angyalok háborúja; Nadja útmutatót ad a szerelem kozmogóniájához, mely kőtáblák hiányában vendégszövegként jelenik meg oldalán, -avagy a csillagászati nagykereszt

írta: Nadya Talkina
Angyalok háborúja; Nadja útmutatót ad a szerelem kozmogóniájához, mely kőtáblák hiányában vendégszövegként jelenik meg oldalán, -avagy a csillagászati nagykereszt

MAY
16

IDA MILLNER ASCHKE:

Látom Nadjat 15 évvel korábban, ahogy éjjelente papírjai és könyvei felett ülve bogozza a mindenség szálait, szemében az örök kérdések fájdalmat facsaró fényével.

Látom Nádját, ahogy a gyertyafény lobbanásaiban angyalt rajzol, az angyal pecsétet tör, és Nadja az asztrális fény mögött jegyzetel. Önmagának, Neked, Nekem.

Nadja spirituális útján halad és az ország másik két pontján még nem történik semmi különös.
De rajta kívül még két létező halad a földi pályáján. Egy férfi és egy nő.

Nadja  több évig tartó asztrológiai elemzéseket,tanulmányokat végez. Gyertyát gyújt, mellette családi ereklyeként egy kis doboz.A doboz tetején a szépséges Szűzanya képe. Nadja rituális tárházában ott található még egy réznyelű kés is. Olykor kétségek gyötrik. Mi lesz a jövővel? Mi lesz a gyermekeivel? Mi az ő küldetése?
Aztán kutat, csak kutat. Elméjében az élet képei, különös álmai, megérzései szavakká formálódnak.
Nadja olykor megretten. A csillagfények ketté válnak, amikor átlép egy határt. A Necronomicon álmában felnyílik, felette megfoghatatlan gomolygású lény akar kilépni. Nadja a könyvet másnap egy bokorba hajítja. Pár héttel később a bokor melletti épület leég.

James talán ebben az évben kezdi befejezni az Angyalok háborúját. A könyv pár ember érdeklődését felkelti. Aztán menjünk csak tovább az idővonalon, ugorjunk pár évet előre vagy vissza? Rögtön vágjunk a közepébe.
 Nadjanak sötét emlékei vannak egy városról, ahova elköltözött. Amikor két kisgyermekével egyedül maradt. Abban a városban születtem szerencsétlen körülmények között,

majd egy horvát határhoz közeli katolikus faluban nőttem fel, ahol a helyi papot a második világháború alatt szerb katonák sebesítettek meg. Torkát metszve, hogy az Evangéliumot gyenge hangon, de emlékeimben örök időkig hirdethesse, és tudásának, bölcs, gyengéd és szeretetteli, felém guruló gyümölcsei a kis paplakban még évekig jól tartsanak a megjárt balsors ellenére is.
Az első szerelem fájdalmát a fiú hitetlensége okozta. És újra Nadja sötét emlékű városában voltam. Na persze, voltak ott engem fenyegető rossz erők is. A látszatszocializmus kitermelte beteg édesanyámnak a féltékeny és  fenyegető rendőr férjet. Újdonsült nevelőapámmal csatároztam, aki a fiú rendőri elkapását célozta. Cókmókjaimat összepakolva Máriagyűd felé vetettem az utat egyedül, három napig imádkozva a Szűzanyához a fiú hitéért. Aztán a fiú lapátra tett. Aztán évekkel később egy nehéz időszakomban felkerestem szüleim házasságkötésének helyszínét. A templom oltáránál állt a fiú és szürke kabátos nénikéknek prédikálta az Evangéliumot. A horvát háború idején.
Majd hányattatásom közepette egyik évben egy erdei lakban találtam őt, ahol remeteként élt, kifejtette nekem, hogy nem volt hajlandó egyházi karriert befutni, még a püspök kérésére sem. Ő a megszentelt életet választja,de az egyházi karrieren kívül. Felkeresve a határ menti falut,gyermekkorom helyszínét, e beszélgetést követően nagyfokú, és könnyekig hatoló félelmet láttam a feketekendős nénikék szemében, amikor a repülőgépekről, robbanásokról beszéltek.

Aztán jött a James által is megemlített csillagászati nagykereszt.

http://james-turner.com/site/click/pin_up/jamesturner/index.html

Vigyázat, interaktív felület! A virtuális rádió kicsiny "james"-gombjára kattintgatva 4 kisfilm hívható elő...

 Pontosan 1999. augusztus 11.-én délben teljes napfogyatkozás állt be. Ezen a napon leszaladtam a boltba vásárolni, nagyon meleg  volt, mindenki lencséket tartva a szeme előtt figyelte az eget. Ez az égi jelenség aztán felizgatott hívőt- nem hívőt egyaránt, mert szokatlan jelenséggel foglalkozott. Nostradamust értelmező –hullámok áradata lepte el a médiát.

Nézzünk meg egy fontos nyilatkozatot a magyar és a  nyugati sajtóból is:
„Egy nagy kereszt rajzolódott ki az égen a bolygók által, amely a szilárd vagy állandó jegyek közepén (Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntö) helyezkedett el. Ez a legdiszharmonikusabb bolygóállás volt az emberiség történetében.
Asztrológiai értelemben bizonyíthatjuk, hogy a két tengely, amely egymással derékszögben a kereszt két szárát adta, és nyilvánvalóan igaz lesz a bibliai jövendölés, miszerint elválik a jó a rossztól. Olyan helyzet jön létre a föld egészén, kiemelve az európai régiót, ahol a hagyományos tradicionális értékek, illetve az új értékek élesen elválnak egymástól.
Ősidők óta kutatja az ember a végtelen égbolt jeleit és titkait. A különleges bolygóállások az egész emberiségre hatással vannak, attól függetlenül, hogy hiszünk e benne vagy sem”

A másik: Telefon-Interview von Regine W. vom Time Magazin am 27.07.1999
"Schauen Sie, im Alten Testament heißt es "An jenem Tag geht die Sonne am Mittag unter, und am helligsten Tag wird es finster." (Amos 8.9) Diese Sonnenfisternis (11.08.1999) findet am Mittag statt! Nicht genug damit, die Konjunkcion von Sonne und Mond findet damit an der höchsten Stelle (im Löwen) des Fixen Kreuzes, das sich aus den Zeichen Stier, Löwe, Skorpio und Wassarmann bildet. Diesem Kreuz wird wiederum in der Bibel eine überragende Bedeutung zugeschrieben. Meines Wissens gab es seit Jahrtausenden keine Sonnenfinsternis über diesem Ort, die eingebunden ist in ein Fixes Kreuz und das auch noch zur Mittagszeit!
--Telefon-interjú Regine W.-vel a Time Magazin által 1999.07.27-én
Nézze, az Ószövetségben azt jelenti "És lészen azon a napon, azt mondja az Úr Isten: Lenyugtatom a napot délben, és besötétítem a földet fényes nappal." (Ámos 8,9) Ez a napfogyatkozás (1999.08.11.) délben történik! Nem elég ahhoz, a Nap és Hold konjunkciója a legmagasabb helyén (az Oroszlánban) a fix keresztnek történik, ami a Bika, Oroszlán, Skorpió és Vízöntő jegyekben képződik. Ennek a keresztnek a Bibliában mindenek feletti jelentősége van. Tudomásom szerint évezredek óta nem volt ezen a helyen Napfogyatkozás, ami egy fix kereszttel lett volna egybekötve és délidőben!"--




Máté evangéliumában :

„És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen, akkor jajgat a föld minden népe, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel.”


Jamessel mi 2006-ban ismerkedtünk meg.

Jamesnek minden téren tervei voltak velem. Önbizalomhiányomnak és a 2006-os eseményeknek köszönhetően megfutamodtam a tervek elől. Gyenge voltam, idétlen és feldúlt, egzisztenciális terhekkel küszködő, és nem bíztam a hirtelen atombombaként belém csapódó férfi szerelmében, ráadásul mindenféle politikai erő kereszttüzében találtam magam. Hiába élt bennem édesapám autonómiára nevelő tanítása, hogy hinni egyedül a templomban és a pártiskolán kell, az életben tudni kell, édes lányom. Kifogyott a tudás belőlem, hogy éhen ne haljunk Magyarországon, ezért elköltöztem, egyetemet halogatva és gyermekemet  a családra bízva.

Nadjaval 2008 őszén léptem kapcsolatba. Nadja teremtéstörténeteket dolgozott fel, tudásszomjának és elmélyülésének köszönhetően kivívta tiszteletemet, melynek jeléül emlékül elküldtem neki választott vallásának kegytárgyát -Fatima kezét.
Nem sokkal később Nadjat telefonon felhívja Földi József, készülő új könyvéhez kér segítséget. Az a Földi József, akivel James Turner szoros kapcsolatban állt. Nadja ekkoriban irodalmi lapokban publikál, később szörnyű  betegség támadja meg. A kapcsolatunk évekig szünetel.Nincs tudomásom Földiről, közben James-szel a 2007-es rövid időre utolsó találkozásunkat követően még levelezünk.
2012 decemberében-James azt mondja hogy látni szeretne...

2013-ban egy rövid szünet után szörnyű lelki válságon esek át. James segít, szó szerint megmondja, milyen gyógyszert szedjek be. Napokig sírok,szó szerint ezt írom levélben neki le :
 „tarts ki,mert ha egyszer ráébredsz arra, hogy csak egyedül a Mennyország egy ép szeglete az a hely, ahol nincs szükség sem versekre, sem filozófiákra, harsonákra és kürtökre sem, és puszipajtásokra az önigazolásokra és viccekre, kabarékra és játszmákra, még intuícióra, vallomásokra sem és még sorolhatnám, akkor odáig is eljutsz, hogy igaz hit nélkül itt nagyon nehéz a végtelen tenger tükrébe nézni és meglátni benne a teremtettség útjait.”



 Aztán James könnyekkel torkában mondja ki, hogy megbocsát. Május 12-ét írunk. James-nek egy konkrét kérése van felém, amit igyekszek teljesíteni.
Anyagiakat illetően is megegyezünk. És én úgy gondolom, az első darabot rituális ajándéknak szánom neki tiszteletem jeléül. Május 16-án beszélünk. Újra felfedezni vélem hangjában, beszédében azt az örök létezőt, aki kitörölhetetlen nyomokat hagyott életemben.
Május 18-án megrendelem az ajándékot. Örömömben közölni akarom vele a hírt. A balkonomon állva tárcsázom a számot.
Kicseng. Nincs válasz.

Közben az erkélyem felett egy varjú szélsebesen próbál csapkodni szárnyaival. 

Nézem a varjút...kicseng...nem veszi fel. 

A varjú holtan zuhan lefelé. Hangosan kimondom : Vége a történetnek.

Többször hívom, de baljóslatú érzéseim elől is menekülök. Aztán egy októberi napon szembesülök egy információval.  Halálhírét olvasom. Nem hiszem el, annál inkább sem, mert NEM.

Nadja újból felbukkan az életemben. Elkészíti kettőnk szinasztriába állított horoszkópját.

Nem hiszem el, de Nadja üvölti szinte bele az éjszakába:

- KARMIKUS TENGELYE TURNERNEK HAJSZÁLPONTOSAN EGYBEESIK A TE  ASZC.-DESZC. TENGELYEDDEL, DE A TE SÁRKÁNY-TENGELYED IS OTT VAN, NÉHÁNY FOKKAL ARRÉBB, DE AZÉRT EZ MÉG EGYBEESÉS, MINT AHOGY EZEN A  HÁRMAS!, KÖZÖS!TENGELYEN HELYEZKEDIK MÉG EL NAPOTOK, VÉNUSZOTOK, HOLDATOK, ÉS MARSOTOK IS...

Aztán hosszasan leírja a karmikus kapcsolatok jellemzését. Nevetek cinikusan, nekem ehhez nem kell ugyan asztrológiai elemzés, érzem én ezt enélkül is. De Nadja még nem fejezi be, mondja,  horrorisztikus,  na most akkor képzelheted mi van, ha az előbb felsorolt összes bolygó és tengely és nevezetes pont egybeesik,  mint esetetekben.

Aztán Nadja előszedi régi jegyzeteit és éjjel kettőkor belekap egy 15 évvel ezelőtt leírt információba, melyet egy könyvből jegyzetelt ki.
" Angyalpontnak nevezzük a Vízöntő 15-ik fokára ráhelyezkedő bolygót. Az angyalponton megjelenő bolygók tulajdonosai részt vesznek a világ teremtésében. Az emberiség céljainak meglátásában."
Újból összevetjük, James Mars bolygója  és felszálló holdcsomópontja pontosan a Vízöntő angyalpontján áll. Közvetlen mellette az én Napom, felszálló holdcsomópontom.

Sőt, készül egy harmadik összevetés is, hogy meglássuk neki, Nadjának mi köze van kettőnkhöz.

Hármunk nagykeresztje világít.
.
Hármunk szinasztiájában egy asztrológiai nagykereszt formációja rajzolódik ki.

HÁRMÓNK NAGYKERESZTJE FOKRA PONTOSAN UGYANOTT RAJZOLÓDIK KI, MINT A  1999-ES NAPFOGYATKOZÁSÉ. HOLDAM ÉS JAMES  NAPJA  UGYANOTT JÁTSZA EL A NAPFOGYATKOZÁST AZ OROSZLÁNBAN.

Visszatérve a csillagászati nagykereszthez: Hármunk, azaz James, Nadja, és Ida szinasztriájában ez a Nagykereszt pontosan kirajzolódni látszik, amiről a fent említett interjú során a hölgy a Timenak nyilatkozik. Fokra pontosan áll a nagykereszt, mint az 1999-es napfogyatkozásnál.
 
Vagyis ahogy James mondá: A BIBLIA  NAPJAINKBAN  IS  ZAJLIK.



James tudhatott az angyalpontról. Eköré építette fel életét. Küldetéstudatának megfelelően felelősséget vállalva,Mihály arkangyal szolgálatába állítva életét.

Egyszerűen fafejűségemmel néha értetlenségbe kergettem. Hangosan, nyomatékosan hangját felemelve fellelkesülésig mondta, hogy extrém pár leszünk. De én nem éreztem hajlandóságot a világ teremtésében való részvételhez, mint Izisz,Ozirisz, habár Jamessel annak idején még együtt olvastuk időutazásunk közben a ninivei romoknál az akkád nyelven megírt 23. égetett táblát is, melyet Assurbánapli hagyott ránk, valahogy így szól:
 „Az írás istene vagyok, még a sumér kőtáblákat is el tudom olvasni és ismerem a titkokat a nagy vízözön előttieket.”

James halálhírének tudomásulvétele után megtaláltam azt a hírt is, miszerint misztikus jelenségnek lehettek tanúi a görög szigetek egyikén az emberek, Mihály arkangyal ikonja könnyezni kezdett,a történelemben első ízben, és Szudánban, az afrikai fennsíkon megtaláltak egy női csontvázat, belső combjában az angyal jelével.

 A napokban Nádját álmában elhunyt édesapja öleli át szorosan A MENNYEK ORSZÁGÁBAN.
 Gyönyörű aranyszínű űrhajón érkezik,
Misi bácsi, aki szeptember 29-én, Mihály napkor született.

Szólj hozzá

ezoteria